background
URL: http://workline.hu/allasok/adminisztracio-asszisztencia/ertekesitesi-asszisztens/97918 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Tisztelt álláskereső!

Ez az álláshirdetés lejárt.
Azonban oldalunk több ezer egyéb álláshirdetéssel rendelkezik! Találja meg az önnek megfelelő munkát erre a linkre kattintva!
Chemität Kft.
Chemität Kft.

Értékesítési asszisztens

A dabasi székhelyű Chemität Kereskedelmi és Vegyianyaggyártó Kft. keresi leendő munkatársát értékesítési asszisztens pozícióba.

Téged keresünk, ha őszinte vagy, fontos neked a hűség, magabiztos vagy a munkádban és kreatív is. Mivel ez egy rutint igénylő, monoton munka, nagyon fontos a kitartás, tudj a feladataidra koncentrálni és légy türelmes. Ennek ellenére természetesen váratlan helyzetek is előfordulhatnak, így nagyon fontos, hogy rugalmas legyél! A munkád szerves része lesz az írásbeli kommunikáció, ezért szükséges, hogy felhasználói szinten tudd kezelni a Microsoft Excel-t és Word-öt, illetve a partnerekkel tudj kommunikálni. A középfokú végzettség elvárás, azonban előnyt jelent, ha e mellé rendelkezel közgazdasági és logisztikai végzettséggel. Ha dolgoztál már termeléssel foglalkozó cégnél, esetleg még beszélsz idegen nyelveket is, és használtál már valamilyen Vállalatirányítási rendszert (nálunk Vectory van), akkor feltétlenül jelentkezz hozzánk! Változatos, főként adminisztratív feladatokat fogsz ellátni. Szállítóleveleket kell készítened, majd ki is kell őket számláznod. A ki- és bejövő árut kell készletre vételezned, valamint a bejövő számlákat rögzítened. A termelést adminisztráljuk, így például rögzítened kell a bekevert anyagokat. Egy műszakos munkarendben fogsz dolgozni, hétfőtől péntekig.

Ha a fentebb leírtak rád jellemzőek és úgy érzed, hogy ez a munka rád lett szabva, ne habozz feltölteni az önéletrajzodat a következő linken: https://florin.hrfelho.hu/, vagy ha kérdésed van, érdeklődj a következő számon: +36 29/360-904.

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Értékesítési asszisztens

Munkavégzés helye: Pest megye / Dabas
Hirdető:
Chemität Kft.
Chemität Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Adminisztrációs állás / Asszisztens munka
Értékesítés / Kereskedelem