background
URL: http://workline.hu/allasok/adminisztracio-asszisztencia/kapcsolattarto-referencia-szam-ref1277/90112 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.
Kárpátaljai kapcsolattartó (REF1277)

Toborzási feladatok ellátására keressük azt a lelkes, Kárpátalján élő, leendő kollégánkat, aki azonosulni tudna emberközpontú cégfilozófiánkkal.

Mit kínálunk neked?

  • Toborzási feladatokat. Kárpátaljai kapcsolattartóként a te feladatod lesz Pest megyei partnercégeink leendő munkavállalóinak felkutatása, és az erről szóló csoportos tájékoztatók megszervezése és lebonyolítása.
  • Szervezési feladatokat. Számítunk Rád a munkavállalók utaztatásának megszervezésében, emellett a tájékoztatók helyszínének kiválasztásában és lefoglalásában.
  • Önálló munkavégzést. A cégünk által meghatározott kereteken belül szabad kezet biztosítunk Neked feladataid ellátásához, munkaidőd beosztásához.
  • Stabil vállalati hátteret. Cégünk a magyar munkaerő-kölcsönző piac egyik meghatározó szereplője, 11 kirendeltségben dolgozunk országszerte, több mint 100 munkatársunkkal.
  • Tanulási lehetőséget. Nagy figyelmet fordítunk munkatársaink oktatására és fejlesztésére, így Számodra is biztosítunk majd minden szükséges képzést munkád elvégzéséhez.

Mit kérünk Tőled ezért cserébe?

  • A toborzási terület helyismeretét. Főként Csap, Nagydobrony, Munkács, Beregszász és a környező településekről kell majd toboroznod leendő munkavállalóinkat, így fontos, hogy ismerd ezt a környéket.
  • Proaktív hozzáállást. Mivel feladataid nagyrészt önállóan kell majd ellátnod, ezért nagy jelentősége van annak, hogy megbízhatóan tudd elvégezni feladataidat.
  • Jó kommunikációs készséget. Legfőbb feladatod a kapcsolattartás lesz a jelentkezőkkel, rajtad keresztül fogják megismerni cégünket, illetve álláslehetőségeinket, ezért fontos, hogy szóban és írásban egyaránt jól tudd kifejezni magad.

Mi az, aminek örülünk, de nem várjuk el?

  • Érettségi bizonyítvány. Előny, ha rendelkezel vele vagy ezzel egyenértékű iskolai végzettséggel.
  • Microsoft Excel és Word ismerete. A toborzáshoz szükséges adatok és dokumentumok tárolásához elsősorban a Microsoft Office programcsomagot használjuk, így örülünk neki, ha már találkoztál ezzel a két programmal. Ha nem, az sem baj, segítünk Neked elsajátítani a használatukat.

Jelentkezésed fényképes önéletrajzod csatolásával a pest@dologido.hu e-mail címre várjuk. Kérjük, a tárgyban "Kárpátaljai kapcsolattartó" szerepeljen.

Kapcsolattartó
Salfay Rita
pest@dologido.hu

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Kapcsolattartó (Referencia szám: REF1277)

Munkavégzés helye: Külföld
Hirdető:
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Adminisztrációs állás / Asszisztens munka