background
URL: http://workline.hu/allasok/adminisztracio-asszisztencia/projekt-koordinator-munkaero-kolcsonzes/98003 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.

Projektvezető kollégánkat keressük Szekszárdra!

A Viapan Group szekszárdi csapatába keresünk egy fiatal, lendületes projektvezetőt munkaerő kölcsönzési üzletágunkba, ami a jól ismert Dologidő brand alatt fut. Rólunk annyit röviden, hogy Magyarország meghatározó HR szolgáltatója vagyunk, az ország több pontján rendelkezünk kirendeltségekkel, ahol mintegy 200 kollégánk dolgozik összesen. Ha érdekel a HR és a projekt menedzsment, akkor nálunk jó alapokat szerezhetsz, hiszen naponta több ezer munkavállaló dolgozik rajtunk keresztül partnereinknél.

A keresés viszont korántsem egyszerű: szeretnénk, ha új kollégánk nem lógna ki a brigádból, és akárcsak a Többiek, lépést tudna tartani a záporozó feladatokkal és a kihívást rejtő projektekkel. Aki szereti a pörgést, és nem ragaszkodik a "8-4-ig melóhoz". Örülnénk, ha az új kolléga jártas lenne a munkaerőpiac világában, és rendelkezne a HR világában szerzett tapasztalattal! :)

Ha mindez eddig stimmel, akkor már langyosodik, Te nyugodtan olvass tovább!

Miről is lenne szó pontosan?

Adott megbízóink egyre növekvő munkaerő éhsége és adott a Szekszárd környéki munkaképes lakosság. A két tényező összekapcsolása viszont a Mi egyik legnagyobb kihívást jelentő feladatunk. Pontosabban leginkább új munkatársunk, a projektvezető feladata!

Egy csomó elvárás van, de szerintünk Neked ez nem fog gondot okozni :)

 • Szükség lesz némi pozitív gondolkodásmódra. Ezt a munkát nem is lehet negatív attitűddel végezni, arról nem is beszélve, hogy cégcsoportunk mindig törekszik pozitív látásmódú embereket alkalmazni. Ez a beugró, úgymond!
 • Továbbá fontos a nagyon jó szervezési képesség, hiszen a fő feladatod az lesz, hogy embereket helyezz el különböző munkakörökbe.
 • Kiváló kommunikációra van szükség. Mármint itt most tényleg. Nem a "jó kommunikációs képesség" meg a "probléma megoldó képesség" című klisékre, hanem arra, hogy emberségesen, barátságosan tudj beszélni az emberekkel, tudd vezetni, irányítani őket.

Ami a feladatod lesz:

 • Nagy volumenű munkaerő toborzásában való részvétel, illetve a kiválasztás és a  teszteltetés is a mindennapjaidat fogja alkotni, ezért az ilyen területen szerzett tapasztalatok óriási előnyt jelenthetnek Neked.
 • Fontos, hogy könnyen és jól tudj kapcsolatot teremteni, hiszen a munkádhoz hozzá fog tartozni a partnercégekkel való kapcsolattartás, személyesen és telefonon is egyaránt.
 • Emellé olyan adminisztratív feladatok kapcsolódnak, mint a munkaszerződéseinek előkészítése és megkötése, a jelenléti ívek, elszámolások összesítése és szoros együttműködés a bérszámfejtéssel.
 • Munkád jelentős részében Microsoft Office alkalmazásokkal kell dolgoznod, így elvárás, hogy ezekhez készség szinten érts és ne ejtsen zavarba új szoftverek használatát megtanulni.
 • Rendelkezz B kategóriás jogosítvánnyal, valamint saját autóval!

Amit ezért cserébe hazavihetsz magaddal minden hónapban:

 • Piaci szintű jövedelmet
 • Tapasztalati lehetőséget és jelentős szakmai és személyiségi fejlődést a HR világ berkein belül.
 • Telefonnal és notebookkal látunk el, valamint természetesen a gépkocsi futását is térítjük.

Ha eljutottál idáig az olvasásban, akkor Te már hasonlíthatsz arra a személyre, akit Mi keresünk! Optimista voltál, hogy egészen a végéig érdekelni fog, kitartó, és alapvetően keresed a kihívást.

Jelentkezz hozzánk!

Küldd el fényképes önéletrajzodat nekünk az alábbi e-mail címre: 04328@dologido.hrszoftver.hu  

 

Várj, ez még nem minden

Ugye azt mondtuk, hogy egy jó csapatnak a része leszel. Ehhez a sok jófej kolléga mellett hozzátartoznak olyan dolgok is, mint:

 • Céges rendezvények, melyeken mindenki ingyen vehet részt: igen, évente többször!
 • Tréningek, képzések, fejlődési lehetőség
 • Dolgozhatsz olyan projekteken amik érdekelnek, sőt, akár saját kezdeményezéseid is lehetnek!
 • Részt vehetsz HR-es konferenciákon, rendezvényeken

Nem hiszed, hogy mi tényleg ilyen csapat vagyunk? Járj utána! Ezek mind mi vagyunk:https://www.youtube.com/watch?v=k7IM9lcpXY8

Kell ennél több? Ha nem, akkor jelentkezz! Ha igen, akkor is jelentkezz és mondd el, hogy mi az!

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Projekt koordinátor - Munkaerő kölcsönzés

Munkavégzés helye: Tolna megye / Szekszárd
Hirdető:
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Adminisztrációs állás / Asszisztens munka
Humán erőforrás
Marketing / Reklám / Média / PR