background
URL: http://workline.hu/allasok/adminisztracio-asszisztencia/ugyvezetoi-szemelyi-asszisztens/96929 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
WORKLIFE HUNGARY
WORKLIFE HUNGARY

worklifetop.jpg

Dinamikusan fejlődő, debreceni webáruház megbízásából keresünk munkatársat az alábbi pozícióba

ÜGYVEZETŐI SZEMÉLYI ASSZISZTENS

Elvárások:
Olyan lelkiismeretes kollégát keresünk, aki tehermentesíti és ezáltal támogatja az ügyvezető munkáját, előkészíti számára a szükséges anyagokat, telefonhívásokat intéz, sőt akár azt is tudja, mikor van az ügyvezetőnek szüksége egy csésze kávéra.
Feddhetetlen előélet, diszkréció, érettségi vizsga, B kategóriás jogosítvány, Office programok felhasználó szintű ismerete, továbbá a napi 8 órán túli és hétvégi rendelkezésre állás vállalása alapvető követelmény.
Olyan személy jelentkezését várjuk, aki határozott, hiteles fellépéssel, üzleti megjelenéssel rendelkezik, legalább középfokú szinten kommunikál angol nyelven szóban és írásban egyaránt, kiváló szervezőkészséggel rendelkezik, jó problémamegoldó és analitikai képességgel bír, terhelhető, szereti a kihívásokat, célorientált és rugalmas személyiség.
Te vagy az ideális jelölt, ha nagy munkabírással rendelkezel és igényled, hogy a teljesítményed alapján értékeljenek, a munkádban igényes vagy, szeretsz célok megvalósításán kitartóan dolgozni. Ha precíz, megbízható, lekiismeretes és talpraesett embernek tartod magad.

Feladatok:
A feladatok közé tartozik az ügyvezető napi munkájának hatékony, teljeskörű támogatása, munkalapok ellenőrzése és lezárása, szervezési és ügyintézői feladatok ellátása, sofőri feladatok ellátása, személyi támogatás az ügyvezető magánjellegű ügyeihez, személyi pénzügyek operatív kezelése, ügyfélszolgálati feladatok ellátása (telefonok, e-mailek kezelése), irodán kívüli ügyintéző feladatok ellátása, fordítás/ tolmácsolás angol nyelven, az ügyvezető beosztottjainak kiadott feladatok koordinációja, információk összegzése, naptárkezelés, meetingek szervezése, megrendelések irányítása és nyomonkövetése.

Amit kínálunk:
Az új munkatársak betanítására és beilleszkedésére kiemelt figyelmet fordítunk.
A jól teljesítő munkatársaknak előrelépési és fejlődési lehetőséget biztosítunk.
Hosszú távú, biztos munkahely
Stabil, bővülő vállalati háttér, lendületes és fiatal csapat

Munkavégzés helye:
Debrecen

Jelentkezés:
Ha vállalod ezt a kihívást, és szívesen lennél csapatunk tagja, kérlek, küldd el fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet az alábbi email címre: hajdu43@worklife.hu

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

ÜGYVEZETŐI SZEMÉLYI ASSZISZTENS

Munkavégzés helye: Hajdú-Bihar megye / Debrecen
Hirdető:
WORKLIFE HUNGARY
WORKLIFE HUNGARY
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Adminisztrációs állás / Asszisztens munka