background
URL: http://workline.hu/allasok/beszerzes-logisztika/arumozgato-targoncavezeto/98119 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.

Legyél Te is Magyarország legnagyobb félkeménysajt gyártó társaságának munkatársa.   A 100%-ban magyar tulajdonú, dinamikus fejlődést produkáló és folyamatosan bővülő vállalkozáshoz Árumozgató és targoncavezető pozícióba várjuk jelentkezésed!          Szekszárdon ebben a munkakörben a következő feladatokat kell majd megoldanod:

Különböző anyagokat és termékeket kell majd mozgatnod segédeszközökkel és emelővillás targoncával. Te fogsz felelni az áruk szakszerű átvételéért és tárolásáért.

Komissiólistán és szállítólevélen szereplő tételek összekészítésénél, selejtezésénél, és árukiadásánál a SAP-WM programmal és RF eszköz használatával kell boldogulj.

A munkádat ezzel háláljuk meg:

Lesz egy fix alap béred, ami bruttó 900 Ft/óra - ez idővel emelkedhet, a betanulás gyorsaságától is függ.Ezen felül havi jutalomban részesülsz, ami 13.000 Ft. Ezt a 2. hónaptól már havi szinten megkapod!A komissiózott teljesítményhez kapcsolódó egyéb juttatás szintén jár.3 hónap után minden hónapban 5000 Ft béren kívüli pénzjuttatást kapsz - csak azért, mert velünk dolgozol 

Hogyan néz ki a műszakbeosztás?    

Egyik héten: Hétfői, szerdai és szombati napon  9:40-22:00 óra közöttVasárnap 13:40-22:00  Másik héten: Keddi, csütörtöki és pénteki napon  9:40-22:00 óra között            

Egyéb információ, ami még fontos lehet számodra:   

Feltétel a 8 általános iskolai végzettség, továbbá érvényes targoncavezetői engedéllyel kell rendelkezz (vezetőüléses vagy vezetőállásos) Erkölcsi bizonyítványt is kérünk.

Egyes településekről ingyenes céges busszal utazunk, érdemes utána járnod!(+36 20 323 1364)Még hezitálsz?  Azt még tudnod kell erről a munkahelyről, hogy az emberek szeretnek itt dolgozni, mert úgy érzik megbecsülik a munkájukat.       És egyébként ez egy magyar cég, Te is büszke leszel majd arra, hogy  hozzájárulhatsz ezeknek a sikeres termékeknek a gyártásához!      

Jelentkezni és bővebb információt kérni az alábbi elérhetőségeken lehetséges:
06-20/323-1364 vagy
zsok.gyorgy@dologido.hu
Szekszárd, Augusz Imre utca 9-11

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Árumozgató - Targoncavezető

Munkavégzés helye: Tolna megye / Szekszárd
Hirdető:
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Beszerzés / Logisztika