background
URL: http://workline.hu/allasok/beszerzes-logisztika/logisztikus/99242 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Tisztelt álláskereső!

Ez az álláshirdetés lejárt.
Azonban oldalunk több ezer egyéb álláshirdetéssel rendelkezik! Találja meg az önnek megfelelő munkát erre a linkre kattintva!
Malen Kft.
Malen Kft.

Logisztikus

 

A kecskeméti székhelyű, háztartási vegyi áru és kozmetikai termékeket forgalmazó Malen Kft. fiatalos csapata már alig várja azt a dolgozni vágyó, lelkes munkavállalót, aki hosszú távon szeretne dolgozni és céljai között szerepel egy stabil munkahely megtalálása.

Fontos, hogy minimum középfokú logisztikai végzettsége, B kategóriás jogosítványa, minimum 1-3 éves logisztikai tapasztalata, valamint felhasználói szintű számítógépes ismeretei legyenek. Örülünk neki, ha van targoncavezetői jogosítványa, egészségügyi vagy tűzvédelmi szakvizsgája, esetleg gépjárművezetői munkakörben is szerzett tapasztalatot.

Feladatai közé fog tartozni, hogy a napi fuvarokat megszervezze, azok dokumentációit elkészítse. A használatban lévő gépjárművek állapotának nyomon követése, valamint a gépjárművezetők kontrollálása is szerves része lesz a munkájának.

A munkakör erőt és kitartást igényel, cserébe hosszú távú munkalehetőséget, választható cafeteria elemeket és teljesítménybért biztosítunk.

Ha úgy gondolja, hogy Önt keressük, töltse fel önéletrajzát már MOST a megfelelő pozícióhoz a következő linken: https://florin.hrfelho.hu

 

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Logisztikus

Munkavégzés helye: Bács-Kiskun megye / Kecskemét
Hirdető:
Malen Kft.
Malen Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Beszerzés / Logisztika