background
URL: http://workline.hu/allasok/beszerzes-logisztika/raktarvezeto/99817 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Tisztelt álláskereső!

Ez az álláshirdetés lejárt.
Azonban oldalunk több ezer egyéb álláshirdetéssel rendelkezik! Találja meg az önnek megfelelő munkát erre a linkre kattintva!
Schäfer-Oesterle Kft.
Schäfer-Oesterle Kft.

Supply chain. Kaotikus raktárkezelés. FIFO. SAP. ADR – ha ezek mondanak neked valamit, akkor az első kritériumot ki is pipálhatod, és olvass tovább, mert bizony éppen raktárvezetőt keresünk bonyhádi cégünkhöz!

 

Az autóipari szegmensben dolgozunk, beszállítócégként. Kizárólag prémium kategóriás termékeket gyártunk, olyan autók beltéri design elemeit, mint pl. az Audi, Mercedes, Porsche vagy a Lamborghini.

Német cég révén elengedhetetlen, hogy tudj magabiztosan kommunikálni németül, és ha beérkezik az postafiókodba egy német nyelven íródott e-mail, akkor azért arra jó, ha tudsz érdemben reagálni!

 

A leendő raktárvezetőnknek egy 30 fős raktáros csapatot kell majd irányítania, akik között raktáros és anyagmozgató kollégák vannak, ezért szeretnénk, ha rendelkeznél már ilyen jellegű tapasztalattal, hiszen fontos, hogy gyorsan képes legyél átlátni a folyamatokat, tudd, hogy kinek mi a feladata, ezáltal lecsökkentve a feladatok elvégzésének idejét.

Napi szinten szükséges koordinálnod és ellenőrizned majd a logisztikai folyamatokat.

Ügyelned kell arra, hogy minden folyamat zökkenőmentesen menjen a raktárban (természetesen az idevágó jogszabályi, munka-, és tűzvédelmi előírások figyelembe vételével!)

Jelenleg folyamatos leltár van nálunk, amely szúrópróbaszerű ellenőrzéseket jelent, fontos, hogy ezek pontosságáért felelősséget kell vállalnod.

További feladat a beszámolók, jelentések készítése, a kapcsolódó adminisztrációs feladatok elvégzése, valamint az éves és időszakos leltárokan történő aktív részvétel.

 

Jelenleg SAP rendszerben és QuInSys-ben dolgozunk, tehát ha van már ezekkel a rendszerekkel ismertséged, az nagyon jó.

Egy középfokú végzettség és 2-3 éves raktárvezetői tapasztalat a beugró, de ha van szakirányú (esetleg felsőfokú) végzettséged az előnyt fog jelenteni számodra a pályázáskor.

Szeretnénk ha az új kollégánk jól tudna bánni a szavakkal és az emberekkel egyaránt, határozott fellépésével pedig az önálló döntéshozatal sem jelentene gondot.

Fontosak a számítógépes ismeretek is, mint már említettük egyrészt a vállalatirányítási rendszer miatt, másrészt pedig az Office programok + az Outlook kezelése végett.

 

Ha szimpatikus a munkakör, és szívesen dolgoznál csapatban, vezető pozícióban, mi ezt tudjuk kínálni

  • ha nem bonyhádi vagy, térítjük a munkába járást, busszal és autóval is
  • jó fizetésre számíthatsz a tapasztalatod és a képességeid függvényében
  • Ajándék utalványt adunk a dolgozóinknak – három teljes ledolgozott hónapot követően
  • egy jó hangulatú csapat fog várni téged
  • ingyen kávét adunk, hogy ne veszítsd el a lendületet a nap során
  • hosszú távon számíthatsz rá, hogy a munkáltatód leszünk
  • modern gyártócsarnokkal, és a munkához szükséges eszközökkel várunk majd.

 

Amennyiben szívesen dolgoznál nálunk, gyere be hozzánk személyesen a bonyhádi Ipari Parkba, vagy küldj egy önéletrajzot az info@schaefer-oesterle.hu e-mail címre. Részletesebb tájékoztatást kérhetsz az alábbi telefonszámon: 06-30/952-1268.

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Raktárvezető

Munkavégzés helye: Tolna megye / Bonyhád
Hirdető:
Schäfer-Oesterle Kft.
Schäfer-Oesterle Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Telefon: +36-30-952-1268
Kategória: Beszerzés / Logisztika