background
URL: http://workline.hu/allasok/beszerzes-logisztika/senior-trader/97410 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.

Senior Trader

Munkavégzés helye:

Senior Trader-t keresünk gabonafélék nagykereskedelmével és viszonteladásával foglalkozó multinacionális partnerünk számára. Az új kolléga feladata lesz a cég magyarországi és nemzetközi partnereivel és beszállítóival való kapcsolattartás és értékesítési folyamatok lebonyolítása. A feladatokat közvetlenül a kereskedelmi vezető partnereként fogja végezni. A cég magyarországi irodája aktívan növekszik, és a cél, hogy az új kolléga is részt vegyen és hozzájáruljon ehhez a folyamathoz.

Cégünk stabil háttérrel, komoly erőforrásokkal és kapcsolati hálóval rendelkezik nemzetközi szinten. Magyarországon az itteni leányvállalat kereskedelmi tevékenységének kiszélesítéséhez keres partnert egy tapasztalt trader személyében, aki a kereskedelmi vezető munkáját támogatná. Olyasvalakit keresünk, aki jól ismeri már a gabonakereskedés piacát, a szakmát és a szereplőket, és szívesen venne részt egy olyan folyamatban, ahol az ő tudására és tapasztalataira alapoznak. Olyan szakembert keresünk, aki szívesen venne részt az értékesítési stratégia kialakításában és kivitelezésében tudásával és kreatív ötleteivel, amiket szívesen beépítenénk a munkánk során. Teret tudunk és szeretnénk is biztosítani az egyéni ötleteknek és felkaroljuk a kreatív szakmai megoldásokat.

 

Mik lesznek a feladatai?

 • A gabona megfelelő áron történő beszerzése és tovább értékesítésé lesz a fő feladata, és az ehhez kapcsolódó kereskedelmi tevékenység megszervezésében is aktív részt fog vállalni. Ennek során számítunk meglévő kapcsolati hálójára a piaci szereplők, termelők és ügyfelek körében.
 • Új üzleti lehetőségek megragadása kiemelten fontos lesz mind a hazai és nemzetközi piacokon. Feladatai közé fog tartozni új és meglévő partnerekkel való kapcsolatápolás. Hiteles és érett személyiséget keresünk, aki felelősséggel tudja képviselni cégünket a partnere és ügyfelek felé.
 • Részt fog venni a kereskedelmi stratégiánk alakításában, a rövid- és hosszútávú tervekhez való igazításában. Felelősségteljes részt fog vállalni a kereskedelmi stratégiánk kivitelezésében, a módszerek és eszközök megtalálásában. Szeretnénk, ha saját ötleteivel és elképzeléseivel hozzájárulna a közös munkához, és partnerként támogatná a kereskedelmi vezetőt.
 • Napi és havi PnL elemzéseket és supply and demand elemzéseket fog készíteni.
 • A logisztikai feladatok végrehajtásában is támogatni fogja a kollégákat.
 • A napi, havi és éves PnL eredményekért és az ehhez kapcsolódó eredményekért lesz felelős, és hozzájárul az eredmények eléréséhez.

 

Kit keresünk?

 • Olyasvalakit keresünk, aki már jónéhány éve dolgozik a gabonakereskedelem területén, ismeri a piaci szereplőket és aktív kapcsolati hálóval rendelkezik.
 • Tárgyalóképes az angoltudása, amivel magabiztosan tud kommunikálni külföldi ügyfelekkel, partnerekkel. Az angoltudását itt napi rendszerességgel használhatja.
 • Üzleti vagy gazdasági végzettsége van.
 • Gyorsan átlátja az összefüggéseket és felismeri a trendeket. Képes sok és gyorsan változó tényezők esetén is átlátni a „nagyobb képet”. Ha kifejezetten örül annak, ha ezt a képességét rendszeresen használhatja, akkor ez a pozíció nem fog csalódást okozni. Nyitottak vagyunk az ötletekre, sőt szeretnénk is ha az új kolléga stratégiai és operatív ötleteit hozzáadná a közös munkához.
 • Önálló személyiséget keresünk, aki szívesen dolgozik olyan közegben, ahol nem csupán egy „csavar a gépezetben”. Komoly éves céljaink vannak, és ezek eléréséhez keresünk egy kollégát, aki partnerként, a munkát és céljainkat sajátjának érezve vesz részt kis csapatunk munkájában.

 

Amit cserébe kínálunk:

 • Szeretnénk, ha megosztaná velünk, milyen csomagot ajánlhatunk Önnek. Nyitottak vagyunk az egyedi igényekre, illetve cafetériát és bónuszt tudunk felajánlani.
 • Stabil, komoly nemzetközi háttérrel rendelkező multinacionális cég magyarországi leányvállalatának kiépítésében vehet részt. Egyszerre tudunk nagyfokú biztonságot jelentő vállalati hátteret kínálni és az itteni kereskedelmi tevékenység kiszélesítésében való kreatív és nagyfokú önállóságot igénylő feladatokat biztosítani.
 • Büszkék vagyunk rá, hogy olyan közösségi kultúrát ápolunk és tudunk kínálni a nálunk dolgozó kollégáknak, ahol az egyéni fejlődést és a közös célokhoz való hozzájárulást megbecsüljük és segítjük.

 

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Senior Trader

Munkavégzés helye: Országos
Hirdető:
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.
Munkaidő: Részmunkaidő
Kategória: Beszerzés / Logisztika
Értékesítés / Kereskedelem
Gyártás / Termelés