background
URL: http://workline.hu/allasok/beszerzes-logisztika/szallitmanyozasi-ugyintezo/98050 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Tisztelt álláskereső!

Ez az álláshirdetés lejárt.
Azonban oldalunk több ezer egyéb álláshirdetéssel rendelkezik! Találja meg az önnek megfelelő munkát erre a linkre kattintva!
Schäfer-Oesterle Kft.
Schäfer-Oesterle Kft.

Azt a gyorskezű kollégánkat keressük szállítmányozási ügyintéző pozícióba napi 4 órában a logisztikai csapatunkba, aki villámsebességgel és tűpontossággal fogja bekönyvelni nekünk az anyagokat az ERP rendszerbe, és szuperül kiveszi a részét a többi logisztikai folyamatban is, mint például:

  • a kiszállítási dokumentációk előkészítése,
  • a szállítólevelek és a fuvarokhoz szükséges okmányok elkészítése,
  • a kiszállítások felügyelete és ellenőrzése, hogy minden zökkenőmentesen menjen,
  • valamint napi szinten egyeztet majd a logisztikai vezetővel.


Bonyhádi telephelyű, német tulajdonban lévő cég vagyunk, német partnerekkel, és több németajkú kollégával, így elég jó lenne ha legalább egy kommunikációképes német nyelvtudással rendelkezne az új munkatársunk. Nem kell folyékony nyelvismeret, sem nyelvvizsga, de szükség esetén meg kell tudnod érteni egy német e-mailt, szállítólevelet, vagy tudnod kell válaszolni az esetlegesen felmerülő kérdésekre.

Egy középfokú végzettséggel – mondjuk egy érettségivel - megelégszünk, valamint jó ha van irodai tapasztalatod (irodai szoftverek kezelése, adatrögzítés, nyomtatványok kitöltése, Excel, Word, blablabla..

Ha korábban már dolgoztál valamilyen vállalatirányítási rendszerben – ne adj isten SAP-ban, akkor te vagy a nyerő! Előnnyel indulsz ha van már tapasztalatod a fent felsorolt feladatokban, valamint ha tudsz angolul is.

Beosztottad nem lesz, de együtt kell működnöd napi szinten a diszponens kollégákkal és a raktárban, a gyártásban valamint a minőségügyön dolgozókkal is.

Ha elég pontosan és lelkiismertesen végzed a munkád, és látjuk rajtad, hogy mennyire szeretsz nálunk dolgozni, akkor jó ha tudod, hogy lesz lehetőséged előrelépni – pozícióban, fizetésben, felelősségi körben egyaránt!

Addig is munkádat megbecsüljük egy bejelentett tisztességes bérrel, cafeteriával, munkába járásod támogatásával, kulturált, rendezett munkakörülményekkel, és jófej kollégákkal.

 

Jelentkezz hozzánk – akár diákként, nyugdíjasként vagy megváltozott munkaképességűként - küldd el önéletrajzod Dóra kolléganőnknek az info@schaefer-oesterle.hu e-mail címre, és mi keresni fogunk a további részletekkel kapcsolatban.

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Szállítmányozási ügyintéző

Munkavégzés helye: Tolna megye / Bonyhád
Hirdető:
Schäfer-Oesterle Kft.
Schäfer-Oesterle Kft.
Munkaidő: Részmunkaidő
Kategória: Beszerzés / Logisztika