background
URL: http://workline.hu/allasok/beszerzes-logisztika/targoncas-anyagmozgato-allas-kecskemeten-somogy-megyebol/98007 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Tisztelt álláskereső!

Ez az álláshirdetés lejárt.
Azonban oldalunk több ezer egyéb álláshirdetéssel rendelkezik! Találja meg az önnek megfelelő munkát erre a linkre kattintva!
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.

Téged is vonz a lehetőség, hogy egy legendás autómárka alkatrészeinek szállítmányozásában dolgozhass? Szerencsét próbálnál egy új szakmában, de nincs meg a kezdőtőke belevágni, beletanulni? Akkor itt a neked megfelelő munka!

 

 

Egy kecskeméti autóipari beszállító keres targoncás-anyagmozgatókat és kézi anyagmozgatókat, rakodókat, ahol már több mint 1000 fő dolgozik. A lehetőség most nyitva áll bárkinek, bárhonnét az országból, hiszen ingyen szállást is biztosítunk. Jelentkezz Miskolcról vagy Nagykanizsáról - az ország bármely pontjáról érkezhetsz erre az állásra!

 

Miből áll a munka?

A targoncázás mellett a feladat autóalkatrészek kézi anyagmozgatása, raktározás, komissiózás. A munkarend 3 műszakos: 06:00-14:00 óra, 14:00-22:00 óra, valamint 22:00-06:00 óra között váltakozik. Háromhetente plusz egy extra pihenőnapot is kapsz.

 

Ezt kínáljuk a munkádért cserébe

A munkádat bruttó 202.000 Ft/hó alapbérrel háláljuk meg. Ezen felül a próbaidő után extra juttatás is jár. Azt is jutalmazzuk, aki nem hiányzik a munkából, és minőségi munkát végez. Úgy számolj, hogy a próbaidő után kb. nettó 200.000 Ft lesz a havi fizetésed. Ez mindig pontosan a bankszámládon lesz minden hónap 10. napjáig.

 

Ráadásul...

Kecskemét nincs a világ végén. Ráadásul szállást biztosítunk Kecskemét belvárosában, tehát a szabadidődben könnyen eljuthatsz akárhova. A munkatársak dicsérni szokták a kulturált körülményeket és a barátságos 2 fős szobákat. Fürdőszobából 4 személyre jut egy.

 

No de ki jelentkezhet?

8 általános iskolát végzett személyeket keresünk, akiknek van targoncavezetői tapasztalatuk. Azaz itt nem a papír számít, hanem hogy tudod-e végezni a feladatot.

 

Röviden, tömören tehát:

  • Kecskemétre targoncás-anyagmozgató

  • legalább 8 általánossal + targoncás tapasztalattal

  • 3 műszak: 6-14 óráig, 14-22 óráig, 22-06 óráig

  • bruttó 202.000 Ft/hó + cafeteria + jutalom (próbaidő után nettó 200.000/hó)

  • extra pihenőnap 3 hetente

  • szállás van, 2 fős szobák, belvárosban

Mit tegyél, ha szeretnél jelentkezni?

Kérjük, hogy a lenti űrlapon add meg az elérhetőségeidet, és kattints a “Küldés” gombra.

A jelentkezésed kollégánkhoz fut be, aki 1-2 napon belül megkeres téged telefonon. A beszélgetés során elmond minden részletet, és felteheted neki a kérdéseidet. Lesz egy személyes elbeszélgetés is, hogy megismerjünk, és te is a leendő munkádat.

Ha még nem döntöttél, és személyesen szeretnél velünk beszélni, akkor kollégánk a 06 20 330 1072-es telefonszámon várja a hívásodat munkanapokon reggel 9 és délután 4:30 óra között. Szívesen látunk irodánkban is: Kaposvár, 48-as Ifjúság útja 44. szám alatt.

 

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Targoncás-anyagmozgató állás Kecskeméten, Somogy megyéből ingyenes szállással!

Munkavégzés helye: Somogy megye / Kaposvár
Hirdető:
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Beszerzés / Logisztika