background
URL: http://workline.hu/allasok/ertekesites-kereskedelem/ertekesitesi-vezeto/97316 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Tisztelt álláskereső!

Ez az álláshirdetés lejárt.
Azonban oldalunk több ezer egyéb álláshirdetéssel rendelkezik! Találja meg az önnek megfelelő munkát erre a linkre kattintva!
BradoChem Kft.
BradoChem Kft.

                   Értékesítési vezető     

 

Magyar cégcsoportba tartozó, elsősorban intézményeknek higiéniai termékeket forgalmazó BradoChem Kft. lelkes csapata keresi értékesítési vezetőjét.

Téged keresünk, ha rendelkezel felsőfokú kereskedelmi vagy közgazdász végzettséggel és igazán jó csapatjátékos vagy. Ha ezen felül szereztél közbeszerzési referens oklevelet; tanultál jogi- vagy egészségügyi témában, akkor főként köztünk a helyed! Munkád során szükséged lesz informatikai ismereteidre, valamint B kategóriás jogosítványodra. Nyelvek ismerete nem elvárásunk, de örülünk neki, ha tudsz angolul kommunikálni.

Feladataid közé fog tartozni értékesítőink motiválása, munkájának koordinálása, közbeszerzési eljárásokra pályázatok készítése a szerződéskötésig, kongresszusok szervezése és havi promóciók tervezése, kivitelezése. Személyes kapcsolattartás a kulcs vevőinkkel, versenytárs figyelés és az értékesítési stratégiák megtervezése is a teendőid lesznek.

Megbízható, precíz munkavégzésedért cserébe hosszú távú, stabil munkahelyet, fejlődési lehetőséget, teljesítményarányos bérezést, béren kívüli juttatásokat és minden szükséges eszközt biztosítunk.

Ha úgy érzed, hogy Téged keresünk, ne habozz: töltsd fel már MOST önéletrajzod adatbázisunkba a következő linken: https://florin.hrfelho.hu/ !

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Értékesítési vezető

Munkavégzés helye: Budapest
Hirdető:
BradoChem Kft.
BradoChem Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Értékesítés / Kereskedelem
Gyógyszeripar / Vegyipar