background
URL: http://workline.hu/allasok/ertekesites-kereskedelem/key-account-manager/100618 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Tisztelt álláskereső!

Ez az álláshirdetés lejárt.
Azonban oldalunk több ezer egyéb álláshirdetéssel rendelkezik! Találja meg az önnek megfelelő munkát erre a linkre kattintva!
Forin Zrt.
Forin Zrt.

Key Account Manager

 

Kozmetikumokat és háztartási vegyi árut gyártó cégünk budapesti irodájába várjuk azt a felsőfokú kereskedelmi vagy gazdasági végzettséggel-, felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel- és B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező új kollégánkat, aki több éves tapasztalatot szerzett FMCG értékesítési területen és multinacionális vevők kezelésében. Munkavégzéséhez határozottságra, kiváló problémamegoldó-, szervező- és tárgyaló készségre van szükség. 

Feladatai közé fog tartozni a saját gyártású termékek értékesítése belföldön, multinacionális és hálózati kereskedelmi egységek felé; ügyfélkörrel napi kapcsolattartás; forgalom növelése; akció tervek kidolgozása; tárgyalások lebonyolítása és új termékek sikeres bevezetése.

A munkakör kreativitást és önálló munkavégzést igényel, cserébe hosszú távú munkalehetőséget, béren kívüli juttatásokat és folyamatos személyes és szakmai fejlődési lehetőséget nyújtunk.

Ha úgy érzi, hogy Önt keressük, töltse fel önéletrajzát már MOST a következő linken a megfelelő pozícióhoz: https://florin.hrfelho.hu/!

 

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Key Account Manager

Munkavégzés helye: Budapest
Hirdető:
Forin Zrt.
Forin Zrt.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Értékesítés / Kereskedelem