background
URL: http://workline.hu/allasok/ertekesites-kereskedelem/termekbiztonsagi-felelos/96934 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
WORKLIFE HUNGARY
WORKLIFE HUNGARY

worklifetop.jpg

Dinamikusan fejlődő, debreceni webáruház megbízásából keresünk munkatársat az alábbi pozícióba:

TERMÉKBIZTONSÁGI FELELŐS

Elvárások:
Olyan kitartó és lelkiismeretes kollégát keresünk, aki termékbiztonságra vonatkozó ismereteivel hozzájárul cégünk fejlődéséhez és a mindennapi feladatokat gyorsan, proaktívan közelíti meg.
Az érettségi vizsga, továbbá 3-5 év, hasonló területen szerzett tapasztalat alapvető követelmény.
Olyan személy jelentkezését várjuk, aki rendelkezik kellő jogi ismeretekkel a termékbiztonság, termékfelelősség területén, tisztában van az Európai Uniós piacra szánt termékek jogszabályi követelményeivel, ismeri az EU megfelelősségi nyilatkozat tartalmát, a rá vonatkozó előírásokat és készítésének módját, tudja a termékek megfelelősségi jelölésére vonatkozó előírásokat, javaslattételt tud tenni, adott esetben pedig dönteni tud termékfelelősségi kérdésekben, képes a fent leírt eredményeket elérni, önállóan és csapatban is képes helytállni.
Te vagy az ideális jelölt, ha nagy munkabírással rendelkezel és igényled, hogy a teljesítményed alapján értékeljenek, munkádban igényes vagy, szeretsz célok megvalósításán kitartóan dolgozni. Ha elkötelezett, lojális, önálló és vásárló orientált szakembernek tartod magad.

Feladatok:
A feladatok közé tartozik a termékek minőségének ellenőrzése, termékbiztonság és jogi megfelelősség terén, termékek magyar nyelvű használati útmutatójának elkészítése, szerkesztése, termékek felkészítése a piacfelügyeleti jogszabályoknak megfelelően, ügyfélszolgálatról érkező termékekkel kapcsolatos panaszok kivizsgálása, a panaszokra vonatkozó fejlesztési javaslatok megfogalmazása, termékauditok végzése: tanúsítványok, előírások, csomagolások ellenőrzése.

Amit kínálunk:
Az új munkatársak betanítására és beilleszkedésére kiemelt figyelmet fordítunk.
A jól teljesítő munkatársaknak előrelépési és fejlődési lehetőséget biztosítunk.
Hosszú távú, biztos munkahely
Stabil, bővülő vállalati háttér, lendületes és fiatal csapat

Munkavégzés helye:
Debrecen

Jelentkezés:
Ha vállalod ezt a kihívást, és szívesen lennél csapatunk tagja, kérlek, küldd el fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet az alábbi email címre: hajdu44@worklife.hu

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

TERMÉKBIZTONSÁGI FELELŐS

Munkavégzés helye: Hajdú-Bihar megye / Debrecen
Hirdető:
WORKLIFE HUNGARY
WORKLIFE HUNGARY
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Értékesítés / Kereskedelem