background
URL: http://workline.hu/allasok/ertekesites-kereskedelem/teruleti-kepviselo/101613 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Tisztelt álláskereső!

Ez az álláshirdetés lejárt.
Azonban oldalunk több ezer egyéb álláshirdetéssel rendelkezik! Találja meg az önnek megfelelő munkát erre a linkre kattintva!
Malen Kft.
Malen Kft.

Területi képviselő

 

A kecskeméti székhelyű, háztartási- és kozmetikai termékeket forgalmazó Malen Kft. lelkes csapata terjeszkedés miatt keresi új értékesítő kollégáját.
Téged keresünk, ha minimum középfokú végzettséggel és B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezel. Ha van kereskedelmi végzettséged, ismered a nagy- és kiskereskedéseket, esetleg rendelkezel minimum egy éves értékesítői tapasztalattal vegyi áru és kozmetika területen, akkor főként köztünk a helyed! Munkád során szükséged lesz felhasználói szintű számítógépes ismereteidre, értékesítői vénádra, valamint elhivatottságodra termékeink iránt. Nyelvek ismerete nem elvárásunk.

 

Feladataid megoldása során számos kihívással fogsz találkozni. Először egy alapos, mindent átölelő betanuláson vehetsz részt, amely alapja lesz az értékesítési munkának. Jó kommunikációs készségeddel lenyűgözheted a meglévő és jövendőbeli ügyfélkört. Promóciók lebonyolításában is részt vehetsz. Az értékesítési hálózat folyamatos fejlesztésével és lelkiismeretes munkavégzéseddel szárnyalhatnak statisztikáid! Megbízható, precíz munkavégzésedért cserébe hosszú távú, stabil munkahelyet; fejlődési lehetőséget; teljesítményarányos bérezést; béren kívüli juttatásokat; céges autót, –laptopot és –telefont biztosítunk. 

 

Ha úgy érzed, hogy elvárásainknak megfelelsz; lelkiismeretes vagy; munkádért 100%-ban felelősséget tudsz vállalni; képes vagy a kétirányú kommunikációra és mindeközben fontosak számodra az emberi kapcsolatok; akkor töltsd fel már MOST fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet adatbázisunkba a megfelelő pozícióhoz a következő linken: https://florin.hrfelho.hu/ !

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Területi képviselő

Munkavégzés helye: Bács-Kiskun megye / Kecskemét
Hirdető:
Malen Kft.
Malen Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Értékesítés / Kereskedelem