background
URL: http://workline.hu/allasok/gyartas-termeles/betanitott-konnyu-fizikai-es-szellemi/98116 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.

Megváltozott munkaképességű munkavállalókat keresünk nagy multú kaposvári partnercégünkhöz 2 műszakos munkarendben 4, illetve 8 órás  munkaidőben.

Ha szeretnél végre egy munkahelyet, amivel hosszú távon tervezhetsz, anélkül, hogy beleunnál a munkába, akkor ez a neked való hely! Kaposvári partnercégünknél világmárkás háztartási gépeket alkatrészeit szerelheted össze vagy csomagolhatod be, amikkel lehet, hogy az áruházak polcain is összetalálkozol! Erre az állásra várjuk a jelentkezésed Kaposvár egyik termelő üzemében számítunk a munkádra, ahol világmárkás háztartási gépeket szerelhetsz össze. Ne aggódj, a feladat egyszerű és könnyen betanulható. Egy-egy alkatrészt kell összeillesztened, nem az egészet összeraknod :) Ráadásul mindig újabb és újabb termékek jönnek, így a munka folyamatosan tartogat újdonságokat. Mindezt két műszakban teheted 4, illetva 8 árás munkaidőben tehát a napjaid nagy része mindig szabad lesz!

Ha esetleg a megváltozott munkaképességből fakadóan csak irodai munkát tudsz vállalni, az sem probléma! A cég irodáiban van lehetőség adminisztratív munkák elvégzésére is. 

 

 

Így jelentkezz erre az állásra: 

 

Ha felkeltette érdeklődésed az ajánlatunk, akkor jelentkezz két perc alatt! Add meg az adataidat a lenti űrlapon, és munkatársunk pár napon belül felkeres.

Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél bennünket elérni, akkor azt megteheted a 04359@dologido.hrszoftver.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon: +36306432409

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Betanított könnyű fizikai és szellemi munkalehetőségek megváltozott munkaképességű munkavállalók részére

Munkavégzés helye: Somogy megye / Kaposvár
Hirdető:
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Gyártás / Termelés
Szakmunka / Fizikai munka