background
URL: http://workline.hu/allasok/gyartas-termeles/betanitott-munka-gepbeallito/97389 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.

Betanított munka - gépbeállító

Munkavégzés helye: Kaposvár

Gyere gépkezelőnek Kaposvárra! Ipari textileket gyártó céghez, szövőgépek mellé keresünk gépkezelő férfiakat. Egy kaposvári cég szövőgépek mellé gépkezelő munkatársakat keres három műszakos munkarendbe. A műszakok 6-14 óráig, 14-22 óráig és 22-6 óráig tartanak. Csak férfiakat keresünk. Az üzem barátságos méretű, 150 ember dolgozik itt. Az ott dolgozók dicsérik a munkahelyet, a jó légkör és a korrekt fizetés miatt.

Erre az állásra várjuk a jelentkezésed:

A gépkezelő feladata az, hogy a gépbe betölti a megfelelő típusú üveg- vagy carbonszálat, majd a kész szövetet leveszi a gépről, kiteríti, és gyantával átkeni. Némi ragasztás, fúrás, popszegecselés, csiszolás is a munka része.

Munkádért cserébe ezt nyújtjuk:

Mindezt bruttó 180.500 Ft alapbérrel háláljuk meg, amihez műszakpótlékok és egyéb juttatások (cafeteria) jönnek pluszban. A munka tiszta és bejelentett, a fizetésed pedig minden hónap 10. napjáig a bankszámládon lesz. A munkakörülmények is kifejezetten jók: van kulturált öltöző, zárt szekrény, ebédlő, mikró, hűtő, és a munkatársak is jókedvűek.

Ki jelentkezhet?

Szakképzettség nem kell. Elég, ha 8 általánost végeztél, de persze megbecsülünk, ha van érettségid. Jöhetsz Kaposvár 25-30 kilométeres körzetéből. A lakóhelyed és Kaposvár között a bérletedet 86%-ban térítjük. A munkahelyre és onnan haza menetrend szerinti busszal lehet eljutni.

Röviden, tömören tehát:

  • üveg- és karbonszál szövőgépek mellé gépkezelő
  • legalább 8 általánossal
  • férfiaknak
  • 3 műszak: 6-14 óráig, 14-22 óráig, 22-6 óráig
  • alapbér bruttó 180.500 Ft + műszakpótlékok + plusz juttatások (cafeteria).
  • utazást 86%-ban térítjük

Így jelentkezz erre az állásra

Add meg az adataidat a lenti űrlapon, és munkatársunk pár napon belül felkeres.

Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél bennünket elérni, akkor azt megteheted a gepkezelo@dologido.hrszoftver.hu e-mail címen, vagy a 06 20 330 1072 -es telefonszámon. Személyesen is jelentkezhetsz irodánkban, minden hétköznap 8:30 - 16:30-ig várunk Kaposváron, a 48-as Ifjúság útja 44-es szám alatt.

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Betanított munka - gépbeállító

Munkavégzés helye: Somogy megye / Kaposvár
Hirdető:
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Gyártás / Termelés