background
URL: http://workline.hu/allasok/gyartas-termeles/cimkezo-csomagolobetanitott-munkalehetoseg-/100788 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Tisztelt álláskereső!

Ez az álláshirdetés lejárt.
Azonban oldalunk több ezer egyéb álláshirdetéssel rendelkezik! Találja meg az önnek megfelelő munkát erre a linkre kattintva!
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.

A mostani kollégák azért szeretnek itt dolgozni, mert a jó munkásokat itt végre megbecsülik.

Az ország egyik legnagyobb húsüzemébe várjuk jelentkezésed betanított könnyű fizikai munkakörbe Tamásiba!

A következő feladatokat kell majd megoldanod:

A bacon termékeket kell (füstölt, főzött, sütött , szeletelt, darabolt, kockázott) feldolgoznod, csomagolnod, kartonoznod és címkézned. Emellett egyéb könnyű fizikai munkatevékenység elvégzéséért fogsz felelni.Munkádat ezzel háláljuk meg:

A béred nappalos műszakban bruttó 795 Ft / órával indul, de a 3 hónapos próba idő után ez még emelkedik!

Fontos, hogy nem teljesítménybérben kell dolgoznod és korrekt, megbízható állásod lesz - a fizetésed minden hónapban pontosan érkezik!

Egy munkanap hossza 12 óra ebből 2X30 perc szünet jár!A Próbaidőt követően, mely 3 hónap, mivel növekszik a béretek, egy nap alatt bruttó 8.600 Ft-ot kereshettek és ez még csak a nappali bér, éjszaka erre jön +30%.

A munkába járásban segítünk, hiszen buszjáratokat indítunk Dombóvár, Tamási, Ozora és Kaposvár környékéről!

A fix, személyi alapbér mellé jár Cafeteria nettó 8.000 Ft értékben havonta!Jelenléti bónusz minden negyedévben 10.000 Ft, mely különböző feltételek meglétekor jár!Húsipari termékeket ottani dolgozóként kedvezményes áron megvásárolhatod! Noha ez hosszabb, mint a tipikus 8 órás munkaidő, azonban a kiemelkedő kereseti lehetőség így adott Számodra!

Havi szinten a próbaidő alatt nettó 110-130.000 Forint!

Ebből természetesen már nem jön le adó! És 3 hónapot követően ez még magasabb!

Egyéb információ: 2 műszakos munkarend vállalása kötelező

(6:00 - 18:00 és 18:00 - 6:00)

a lényeg, hogy 4 munkanap (nappali műszak) után 2 szabadnap jár, majd újabb 4 munkanap (éjszakai műszak).Nincsenek véletlenszerű "behívások", így tervezhetőek lesznek mindennapjaid.Céges buszjárat természetesen biztosítva van számodra oda és vissza!Számos településen megáll, ami Dombóvár, Tamási vagy Kaposvár környékén található, így nem kell azon gondolkoznod, hogyan juss be a munkahelyre!

Ezzel kapcsolatban részletes információt emailen, telefonon vagy tájékoztató napon kérhettek!A jelentkezés feltétele:Tájékoztatónkon való megjelenés. Szeretünk mindenkivel személyesen találkozni és minden felmerülő kérdést együtt megbeszélni.Munkába állás feltétele:2 műszak vállalása 8 általános iskolai végzettség

Emellett fontos, hogy legyen 1 évnél nem régebbi tüdőszűrő papírod (Tüdőgondozótól érdemes időpontot kérni!)Erkölcsi bizonyítványra is szükség lesz, hogy igazold büntetlen előéleted  (Postán igényelhető!)Bőrgyógyásztól igazolás, hogy nincs fertőző betegséged, ezt azért, mert húsipari termékekkel fogsz dolgozni!Általános háziorvosi igazolás

Ne izgulj, segítünk a fentebb leírt dokumentumok beszerzésében, pontosan elmondjuk hogyan tudod elintézni a leggyorsabban!Jelentkezni és bővebb információt kérni az alábbi elérhetőségeken lehetséges:06-20/323-1364 vagy zsok.gyorgy@dologido.hu

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Címkéző, csomagoló- Betanított munkalehetőség - Ozora és környéke

Munkavégzés helye: Tolna megye / Ozora
Hirdető:
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Gyártás / Termelés
Szakmunka / Fizikai munka