background
URL: http://workline.hu/allasok/gyartas-termeles/fagyasztott-pektermekek-gyartasa-igalban/99341 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.

Egyszerű munka már 8 általános iskolai végzettséggel, 2 műszakos munkarendben, 8 órában Igalban. 

Ha szeretnél egy egyszerű és megbízható állást, ahol megbecsülik a munkádat, akkor olvass tovább, mert ez az ajánlat valószínűleg neked szól!

Dolgozz modern, tiszta környezetben, sütőipari cégnél Igalban.

Erre az állásra várjuk a jelentkezésed

A feladataid egyszerűen betanulhatóak lesznek: Sütés előkészítés, tészták formázása, lefagyasztás, termékek csomagolása és címkézése. A munka 2 műszakban folyik, napi 8 órában (6-14, illetve 14-22 óráig). Céges buszjáratot indítunk Kaposvár - Igal útvonalon.

 

Munkádat ezzel háláljuk meg:

Lesz egy fix béred, ami bruttó 154.100ft havonta + 5.000 mozgóbér ha munkádra nincs panasz - ami mindig pontosan és időben érkezik a bankszámládra. 3 hónap után emelkedik a fizetésed bruttó 165.000ft-ra plusz 15.000 mozgóbér, 1 év után pedig bruttó 178.000ft + 50.000 mozgóbér.

A legjobb az egészben:

nincsenek felesleges megkötések, bárki dolgozhat, akinek legalább 8 általános végzettsége van. Egy könnyű, gyors írásbeli tesztet kell mindössze kitöltened; ha ez is megvan, akár napokon belül kezdhetsz új munkahelyeden.

Így jelentkezz erre az állásra

A lenti űrlapon add meg az elérhetőségeidet és nyomj a “Küldés” gombra. Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél bennünket elérni, akkor azt megteheted a 04455@dologido.hrszoftver.hu e-mail címen, vagy a 06 20 330 1072 -es telefonszámon.

Mi történik a jelentkezés után?

Hogyan fogsz munkába állni? Miután leadod jelentkezésedet, mi felkeresünk telefonon és megbeszélünk minden részletet a munkakezdéssel kapcsolatban. Sort kell kerítenünk egy személyes találkozásra, majd sikeres elbeszélgetés esetén munkaszerződést kötünk és gratulálunk Neked: meg is van az új állásod!

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Fagyasztott péktermékek gyártása Igalban

Munkavégzés helye: Somogy megye / Kaposvár
Hirdető:
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Gyártás / Termelés