background
URL: http://workline.hu/allasok/gyartas-termeles/gepbeallitoi-munkalehetoseg-kecskemeten-vajdasagiak-reszere/99331 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Tisztelt álláskereső!

Ez az álláshirdetés lejárt.
Azonban oldalunk több ezer egyéb álláshirdetéssel rendelkezik! Találja meg az önnek megfelelő munkát erre a linkre kattintva!
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.

Műszaki középfokú végzettséggel vagy frissdiplomás gépészként, mechatronikusként keresed a lehetőséget? Megtaláltad! Kecskeméten a helyed! Vajdaságiként szállást kapsz, támogatjuk havi egy hazautadat, és a fizetésből egyről a kettőre lehet jutni.

A munkalehetőséget egy instant tésztákat gyártó kecskeméti vállalat kínálja. A cég háromműszakos munkarendbe keres dolgozókat PLC gépbeállító pozícióba.

A magyarországi munkavállalás nem bonyolult! Minden papírmunkát intézünk, és nem baj, ha csak szerb állampolgárságod van.

Mi a gépbeállító feladata?

A gépbeállító a gyártósori gépek működtetéséért felel. Ő az, aki biztosítja, hogy a gépek hatékonyan, a termelési céloknak és beállításoknak megfelelően működjenek. Így ő felel a szükséges beállításokért, és kisebb karbantartásokat is elvégez.

Ha eddig érdekel, akkor mutatjuk, mit kínálunk a munkádért:

 • Alapbér kezdetben 1038 Ft/óra

 • Később 1200 Ft vagy annál is magasabb óránkénti alapbér

 • Bérpótlékok: 14:00-18:00 10%, 18:00-06:00 30%

 • Juttatások: 8000 Ft jelenléti bónusz, 16.000 Ft teljesítmény bónusz, 12.000 Ft cafetéria

 • Összességében: nettó 180.000-190.000 Ft havi munkabér

 • Ingyenes szállás

 • Ingyenes és választható étkezést, amit kiszállítanak a szállásra

 • Havi egy hazautazás támogatása

Jelentkezz, ha:

 • Műszaki középfokú végzettséggel rendelkezel

 • Szerb vagy kettős állampolgár vagy

 • Rendelkezel PLC gépbeállítói tapasztalattal

 • Nem okoz gondot a hajnali munkakezdés

Milyen a munkahely és a szállás?

A partnercégünknél azért szeretnek dolgozni az emberek, mert az üzem tiszta, modern, és a cég nagyon ügyel a biztonságra. Számíts némi ételszagra (elvégre tésztával dolgozol majd) és melegre, de cserébe a szálláson ki tudod pihenni a fáradalmakat. Kétfős szobákban laktok majd, és általában családi házakban kerültök elhelyezésre (természetesen fürdőszoba mindenütt van). Igyekszünk a munkahelyhez közeli szállásokat szervezni, és oda szállíttatjuk az ingyenes étkezést. Ráadásul te választhatod ki a menüt! A pontos tudnivalókat a munkatársunk mondja majd el.

Mit lehet tudni a műszakokról?

Három műszak van.

A délelőttös műszak 05:10-től 13:40-ig tart, de a gépkezelőnek egy órával korábban kell beérnie, hogy beállítsa a gépeket.

A délutános műszak 13:30-tól 22:00 óráig tart.

Az éjszakai pedig 21:20-tól 5:40-ig tart.

 

Érdekel? Így jelentkezz erre az állásra

Add meg az adataidat a lenti űrlapon, nyomj a "Jelentkezés küldése" gombra, és munkatársunk pár napon belül felkeres. Ha személyesen szeretnél velünk beszélni, akkor a tájékoztatókon kívül kollégáinkat a +381 64 486-82-es telefonszámon munkanapokon reggel 9 és délután 4 óra között. Írhatsz nekünk e-mailt a serbia@dologido.hu-ra vagy követhetsz minket a Facebookon, biztosan visszahívunk.

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Gépbeállítói munkalehetőség Kecskeméten vajdaságiak részére

Munkavégzés helye: Bács-Kiskun megye / Kecskemét
Hirdető:
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Gyártás / Termelés