background
URL: http://workline.hu/allasok/gyartas-termeles/konzervgyari-betanitott-munkalehetoseg-kaposvarrol-szigetvarra/100219 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.

Milyen munkára keresünk dolgozókat?

  • szalag melletti válogatás, minőségellenőrzés

  • pakolás, csomagolási feladatok

Munkába járás ingyenes céges buszjáratokkal történik. Minden nap Kaposvárról indul a buszjárat Szigetvárra, és munka után hozza is haza a munkavállalókat!

Mikor van a munka?

12 órás műszakok vannak (6:00-18:00, 18:00-6:00). A 12 órából összesen 45 perc étkezési idő van, ami nem kerül térítésre így 11:15 perc, ami kifizetésre kerül.

Mennyit keresek majd?

Az alap órabér 675 Ft/óra nettó [=amit kézhez kapsz].

Betanított munkakörben egy nappalos műszak nettó 7.594 Ft, egy éjszakás műszak nettó 8.404 Ft.

Szakmunkás végzettséget (pl.: targoncavezető, élelmiszertartósító, savanyító és konzervgyártó) igénylő munkaterületek esetén a nettó órabér 903 Ft. Így a nappalos műszak nettó napi 10.159 Ft, egy éjszakás műszak pedig nettó napi 11.243 Ft.

Ki jöhet dolgozni?

Munkába álláshoz semmi más nem szükséges, csak egy érvényes tüdőszűrői vizsgálat felmutatása, Illetve egy üzemorvosi vizsgálat, amire majd Szigetváron kell megjelenni és cégünk fog megcsináltatni. Erről későbbiekben részletes tájékoztatást fogunk adni telefonon.

Munkabér kifizetés tárgyhót követő hónap 10.-én, csak és kizárólag bankszámlaszámra.

Így jelentkezz erre az állásra:

A lenti űrlapon add meg az elérhetőségeidet és nyomj a “Küldés” gombra. Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél bennünket elérni, akkor azt megteheted a konzervgyar@dologido.hrszoftver.hu e-mail címen, vagy a 06 20 964 7192 -es telefonszámon. Mi történik a jelentkezés után? Hogyan fogsz munkába állni? Miután leadod jelentkezésedet, mi felkeresünk telefonon és megbeszélünk minden részletet a munkakezdéssel kapcsolatban.

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Konzervgyári betanított munkalehetőség Kaposvárról Szigetvárra, céges buszjárattal

Munkavégzés helye: Somogy megye / Kaposvár
Hirdető:
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Gyártás / Termelés