background
URL: http://workline.hu/allasok/gyartas-termeles/vegyipari-szakmunkas/96974 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Tisztelt álláskereső!

Ez az álláshirdetés lejárt.
Azonban oldalunk több ezer egyéb álláshirdetéssel rendelkezik! Találja meg az önnek megfelelő munkát erre a linkre kattintva!
Florin Zrt.
Florin Zrt.

Vegyipari szakmunkás

 

A szegedi székhelyű Florin Zrt. keres olyan dolgozni vágyó, jó munkabírással rendelkező, precíz munkavállalót, akit érdekel egy hosszú távú, izgalmas, kihívásokkal teli, változatos álláslehetőség.

Egy növekvő, tevékeny termelési osztály tagja lesz. A munkavégzés egy jó csapatban történik, ahol egymás segítése lényeges. Fontos, hogy középiskolai végzettsége legyen, de még jobb, ha vegyipari témában is elmélyült.

Feladatai közé fog tartozni, hogy különböző receptúrák alapján kozmetikai termékeket és háztartási vegyi árut hozzon létre napi több tonna mennyiségben. A gépekhez való érzéke kihasználható a folyamat során használt berendezések kezelése, tisztán tartása közben. Fontos cél elérni a vevői elégedettséget a jó minőségű, jó illatú szépészeti termékek előállításával.

A munkakör erőt és kitartást igényel, cserébe hosszú távú munkalehetőséget, választható cafeteria elemeket, étkezési- és utazási hozzájárulást biztosítunk.

Ha úgy gondolja, hogy Önt keressük, töltse fel önéletrajzát már MOST a következő linken: https://florin.hrfelho.hu !

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Vegyipari szakmunkás

Munkavégzés helye: Csongrád megye / Szeged
Hirdető:
Florin Zrt.
Florin Zrt.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Gyártás / Termelés
Szakmunka / Fizikai munka