background
URL: http://workline.hu/allasok/human-eroforras/mentor-munkatars-szekszard/101245 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.

Mentor kollégánkat keressük Szekszárdra!

A Viapan Group szekszárdi csapatába keresünk egy fiatal, lendületes kollégát mentor pozícióba a diákmunka üzletágunkba, ami a jól ismert MELÓ-DIÁK brand alatt fut. Rólunk annyit röviden, hogy Magyarország meghatározó HR szolgáltatója vagyunk, az ország több pontján rendelkezünk kirendeltségekkel, ahol mintegy 200 kollégánk dolgozik összesen. Ha érdekel a HR és a projekt menedzsment, akkor nálunk jó alapokat szerezhetsz, hiszen naponta több ezer munkavállaló dolgozik rajtunk keresztül partnereinknél.

A keresés viszont korántsem egyszerű: szeretnénk, ha új kollégánk nem lógna ki a brigádból, és akárcsak a Többiek, lépést tudna tartani a záporozó feladatokkal és a kihívást rejtő projektekkel. Aki szereti a pörgést, és nem ragaszkodik a "8-4-ig melóhoz".

A saját csapatunkban igazán nagy hangsúlyt fektetünk az igényességre, mely tényező nagyban hozzátesz a munka szürke hétköznapjaihoz. Ezt egy ideális jelentkező a kommunikációjában, a megjelenésében és a diákokkal, emberekkel való kapcsolattartásban bizonyíthatja!

Ha mindez eddig stimmel, akkor már jó úton haladunk, Te nyugodtan olvass tovább!

Mi is lenne a feladat pontosan?

Adott egy népszerű diákmunka szolgáltató brand és adott a Tolna megyei diákközösség. A két tényező összekapcsolása viszont a Mi egyik legnagyobb kihívást jelentő feladatunk. Pontosabban leginkább új munkatársunk, a mentor feladata!

 • Diáktoborzási kiválasztási folyamatokban aktív részvétel és azok adminisztratív támogatása; mindezt precízen és az egységesített vállalati formához alkalmazkodva!
 • Profi álláshirdetések, melyek készítésére megtanítunk és partnercégekkel való kapcsolattartás. Olyan párhuzamos munkavégzés, melynek során óriási szakmai kapcsolatépítésre és HR területen történő fejlődésre számíthatsz!
 • Toborzási találkozókon való részvétel és oktatási intézményekkel való kapcsolattartás is a feladat része. Rengeteg egyetemi, főiskolai állásbörzén igyekszünk megjelenni, így ezeknek a lebonyolításában is segítséget várunk új kollégánktól!

 

Ki lesz az ideális emberünk?

 • Egy csomó elvárás van, azonban mindegyik teljesíthető:
 • Szekszárdi csapatunk elhivatott a pro aktivitás, az önálló munkavégzés, a pozitív hozzáállás és a megbízhatóság precizitás vonalon. Ezek az új kollégának is elengedhetetlen ismérvei kell, hogy legyenek!
 • Aztán jó, ha van legalább egy érettségi. Középfokú végzettséget jelöltünk ki, mint elvárást, de bármilyen plusz képzettségnek örülünk. Előnyt jelent közgazdaságtudományi végzettség vagy bármilyen humán erőforrás tanulmány.
 • Nagyon fontos, hogy rendelkezz autóval, amit tudsz a munkád során használni. Természetesen az útiköltséget 100%-ban mi álljuk!
 • Nagyon erős kommunikációra van szükség. Mármint itt most tényleg. Nem a "jó kommunikációs képesség" meg a "probléma megoldó képesség" című klisékre, hanem arra, hogy barátságosan és asszertívan tudj beszélni az emberekkel, diákokkal, és hamar felismerd a bennük rejlő lehetőségeket!
 • Magabiztos számítógépes ismeretek (Office, web használat)

 

Amit ezért cserébe hazavihetsz magaddal minden hónapban:

 • Piaci szintű jövedelmet, tapasztalati lehetőséget és jelentős szakmai és személyiségi fejlődést a HR világ berkein belül, az ország egyik legnagyobb HR szolgáltatójánál.
 • Hosszútávra tervezünk, így örülünk, ha Te is! Rengeteg minőségi tréning, mely úgy ad értéket, hogy azt közvetlenül a munkádban is azonnal hasznosítani tudd.

Amivel munkádat segítjük:

 • Telefonnal és notebookkal látunk el, valamint természetesen a gépkocsi futását is térítjük.
 • Rendszeres képzésekkel, tréningekkel járulunk hozzá a szakmai fejlődésedhez, mely alkalmak ráadásul egyedi bónuszrendszerünkkel is kecsegtetnek!
 • Ha eljutottál idáig az olvasásban, akkor Te már biztosan hasonlíthatsz arra a személyre, akit Mi keresünk! Optimista voltál, hogy egészen a végéig érdekelni fog, kitartó, és alapvetően keresed a kihívást.

Jelentkezz hozzánk!

Küldd el fényképes önéletrajzodat nekünk ide: 04331@dologido.hrszoftver.hu

Az üzenet tárgyába ne felejtsd el beleírni: Mentor lennék Szekszárdon!

Várj, ez még nem minden!

Ugye azt mondtuk, hogy egy jó csapatnak a része leszel. Ehhez a sok jó fej kolléga mellett hozzátartoznak olyan dolgok is, mint:

 • Céges rendezvények, melyeken mindenki ingyen vehet részt: igen, évente többször!
 • Tréningek, képzések, fejlődési lehetőség
 • Dolgozhatsz olyan projekteken amik érdekelnek, sőt, akár saját kezdeményezéseid is lehetnek!
 • Részt vehetsz HR-es konferenciákon, rendezvényeken

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Mentor munkatárs (Szekszárd)

Munkavégzés helye: Tolna megye / Szekszárd
Hirdető:
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Humán erőforrás