background
URL: http://workline.hu/allasok/human-eroforras/projekt-koordinator-diakmunka-teruleten/99097 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.

Projekt koordinátor kollégánkat keressük Pécsre, diákmunka területre!

Bővítjük saját csapatunkat!

Egy fiatal és lendületes kollégát keresünk a pécsi Meló-Diák irodába. A Meló-Diák Dél Iskolaszövetkezet a Viapan Group diákmunka üzletágának képviselője. Cégünk az ország kiemelkedő HR szolgáltatója, számos kirendeltséggel és több mint 200 kollégával. Ha érdekel a HR és a projekt menedzsment, akkor nálunk jó alapokat szerezhetsz, hiszen naponta több ezer munkavállaló dolgozik rajtunk keresztül partnereinknél.

Mi is lenne pontosan a feladat?

A projektjeink száma jelentős mértékben megnövekedett az utóbbi időben és a nyár közeledtével sem lesz megállás, így a teendők túlnőnek a meglévő munkatársaink kapacitásán. Leendő kollégánk feladata lenne az új és néhány már meglévő projektek egy kézben történő összefogása. Többek között ő felel a folyamatos kapcsolattartásért a partnerekkel és a diákokkal, valamint a napi beosztások szervezéséért is. Ezeken felül pedig lássa át a mindennapi adminisztratív feladatokat és végezze is azokat kellő precizitással. 

Mik az elvárásaink?

Szeretnénk, ha  új  kollégánk  nem  lógna  ki a brigádból, és akárcsak a többiek, lépést tudna tartani a záporozó és kihívást jelentő feladatokkal. Aki szereti a pörgést, és nem ragaszkodik a “8-4-ig melóhoz”. A betanulási időszakot követően nagyfokú önállóságot várunk el, fontos, hogy átlásd a szituációkat és hamar jó döntéseket tudj hozni.

Kit keresünk?

Leginkább olyan elvárásaink vannak, amik nem a munkatapasztalathoz és a végzettséghez kötöttek. Mindenképp legyél proaktív, elhivatott, pozitív legyen a hozzáállásod és találd meg a közös hangot a diákokkal. Legyen magabiztos számítógépes ismereted, ne okozzon problémát sem az excel, sem a word kezelése. Rendelkezz jogosítvánnyal és saját autóval.

A pozíció betöltéséhez a következőkre lesz szükséged:

  • betöltött 18. életév
  • jogosítvány és saját autó
  • előny: hallgatói jogviszony

Amennyiben álláshirdetésünk felkeltette az érdeklődését, jelentkezzen a hirdetésnél vagy az pkpecs@dologido.hrszoftver.hu címen, fényképes önéletrajzzal. Kérdés esetén hívja a 06-20/323 2081-es telefonszámot, vagy személyesen is érdeklődhet a Pécs, Rákóczi út 17. szám alatti irodánkban (Fészek irodaház, a Zsolnay körforgalom mellett).

 

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Projekt koordinátor - diákmunka területen

Munkavégzés helye: Baranya megye / Pécs
Hirdető:
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Humán erőforrás