background
URL: http://workline.hu/allasok/human-eroforras/senior-mentor/100191 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.

Senior mentor álláslehetőség Szekszárdon

Magyarország egyik legnagyobb HR szolgáltatója, a Viapan Group új kollégáját keresi. Szomszédok néven egy a világon is egyedülálló humán erőforrás megoldásba fogunk, egy nyugdíjas szövetkezet kiépítésébe. Nyugdíjas korú, munkaképes embereknek fogunk munkát adni, melyek segítségével a nyugdíjuk mellé extra jövedelmet szerezhetnek. Ezt az álláshirdetést pedig most Neked hoztuk létre, mert számítunk a szakértelmedre és a tapasztalatodra!

Senior mentorként már az ágazatunk kialakításakor beépülhetsz csapatunkba és folyamatainkba. A cégcsoportunkban foglalkozunk felnőtt munkaerőkölcsönzéssel és közvetítéssel, illetve diákmunkával is, tehát nem lesz teljesen idegen a terep, de hasonló területen szerzett tapasztalatoddal nagyban hozzájárulhatsz az új ágazatunk alakításához. Szakmai kihívás, stabil munkahely, jó fizetés egy modern, fejlődő, veled együtt 200 fős KKV cégnél. Már csak Te kellesz, olvass tovább!

Mi lesz a feladat pontosan?

 • Emberekkel kell majd foglalkoznod. Tulajdonképpen - mivel a tapasztalatodban nagyon bízunk - biztosan nem lesz teljesen ismeretlen a feladatkör Neked. Vagy HR irányból, vagy szociális érzékenység nézőpontjából.
 • nyugdíjaskorú potenciális munkavállalók toborzása, hirdetések koordinálása és kivitelezése
 • az ő pontos tájékoztatásuk: empátiában valóban erősnek kell lenned, bizonyára rendkívül sok ügyfélkérdésre és problémára kell majd napi szinten megoldást találnod
 • cégekkel való kapcsolattartás - hiszen a munkavállalókat el is kell helyeznünk biztonságos, korrekt állásokban
 • beosztások egyeztetése, adminisztratív feladatok teljesítése (munkaszerződések, jelentések, béradatok)
 • projektek koordinálása, menedzselése

Te vagy az ideális jelölt?

 • A munkakör betöltéséhez szükséged lesz:
 • releváns felsőfokú végzettségre (előny: HR, pszichológia, mentálhigiéniás végzettség, szociális munkás, egyéb humán területű tanulmányok)
 • erős soft skillekre: légy lelkes, proaktív, bírd a munkát, ismerd az embereket, és legfőképp légy empatikus, szociálisan érzékeny (tudj szót érteni az idősebb generációval is!)
 • B kategóriás jogosítványra - ha van saját autód, még jobb (természetesen a futását mi fizetjük)!
 • pár év tapasztalatra hasonló tevékenységben - HR, pszichológia, szociális munkás, idősek gondozásában szerzett tapasztalat, közösségi civil szervezet, nyugdíjasokkal foglalkozó bármilyen pozíció
 • Microsoft Office ismeretére

Amivel munkádat segítjük:

Kiváncsiak vagyunk, hogy Te mennyire becsülöd szaktudásodat, de a szektorban mindenképpen kiemelkedő fizetést, céges eszközöket (laptopot és mobilt) és rengeteg tréninget biztosítunk Neked. Mármint olyanokat, amire tényleg szükséged is lesz - ha nem foglalkoztál még ilyesmivel, akkor is hamar belejössz majd.

Jelentkezz hozzánk!

Küldd el fényképes önéletrajzodat nekünk a következő e-mail címre: 04626@dologido.hrszoftver.hu

Ezt majdnem kifelejtettük: Egy évben 3-4 csúcskategóriás céges rendezvényünk is van, melyeken mindenki ingyen vehet részt. Kell ennél több? Ha nem, akkor jelentkezz! Ha igen, akkor is jelentkezz és mondd el, hogy mi az!

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Senior mentor

Munkavégzés helye: Tolna megye / Szekszárd
Hirdető:
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Humán erőforrás