background
URL: http://workline.hu/allasok/marketing-reklam/marketingvezeto/96942 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
WORKLIFE HUNGARY
WORKLIFE HUNGARY

worklifetop.jpg

Dinamikusan fejlődő, debreceni webáruház megbízásából keresünk munkatársat az alábbi pozícióba:

MARKETINGVEZETŐ

Elvárások:
Olyan kitartó és lelkiismeretes kollégát keresünk, aki marketing ismereteivel hozzájárul cégünk fejlődéséhez és a mindennapi feladatokat gyorsan, proaktívan közelíti meg.
Az érettségi vizsga, online marketing eszközök naprakész ismerete, Office programok magas szintű ismerete, továbbá 3-5 év hasonló területen szerzett tapasztalat alapvető követelmény.
Olyan személy jelentkezését várjuk, akinek van szakmai vezetői tapasztalata, kimagasló szóbeli és írásbeli kifejezőképességgel rendelkezik, jártas a közösségi médiában, képes a fent leírt eredményeket elérni, önállóan és csapatban is képes helytállni.
Te vagy az ideális jelölt, ha nagy munkabírással rendelkezel és igényled, hogy a teljesítményed alapján értékeljenek, munkádban igényes vagy, szeretsz célok megvalósításán kitartóan dolgozni. Ha elkötelezett, lojális, önálló, kreatív és vásárló orientált szakembernek tartod magad.

Előnyt jelent:
Hasonló területen szerzett tapasztalat

Feladatok:
A feladatok közé tartozik a marketing osztály vezetése, Cégünk honlapjának aktív fejlesztésének és megújításának menedzselése, marketing stratégia kialakítása és megvalósítása, marketing büdzsé megtervezése és nyomon követése, árstratégia kialakításában való aktív részvétel, hirdetési felületek kezelése, Google AdWords és Facebook folyamatos kezelésének koordinálása, online és offline marketingkampányok, akciók megtervezése, lebonyolítása, SEO optimalizálás, POS anyagok tervezésének és legyártásának koordinálása, beszámolók és riportok folyamatos készítése, influencerekkel való együttműködés kialakítása, menedzselése.

Amit kínálunk:
Az új munkatársak betanítására és beilleszkedésére kiemelt figyelmet fordítunk.
A jól teljesítő munkatársaknak előrelépési és fejlődési lehetőséget biztosítunk.
Hosszú távú, biztos munkahely
Stabil, bővülő vállalati háttér, lendületes és fiatal csapat

Munkavégzés helye:
Debrecen

Jelentkezés:
Ha vállalod ezt a kihívást, és szívesen lennél csapatunk tagja, kérlek, küldd el fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet az alábbi email címre: hajdu42@worklife.hu

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

MARKETINGVEZETŐ

Munkavégzés helye: Hajdú-Bihar megye / Debrecen
Hirdető:
WORKLIFE HUNGARY
WORKLIFE HUNGARY
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Marketing / Reklám / Média / PR