background
URL: http://workline.hu/allasok/mernoki-muszaki/projektmernok/96674 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Tisztelt álláskereső!

Ez az álláshirdetés lejárt.
Azonban oldalunk több ezer egyéb álláshirdetéssel rendelkezik! Találja meg az önnek megfelelő munkát erre a linkre kattintva!
Schäfer-Oesterle Kft.
Schäfer-Oesterle Kft.

Szeretnénk a magunkénak tudni a közeljövőben egy olyan munkatársat, aki a nálunk lévő autóipari projektek és az ahhoz kapcsolódó projekttervek készítésével és a folyamatok menedzselésével foglalkozna.

A beszállítóiparban, azon belül is a prémium kategóriás autók belső elemeinek gyártásával foglalkozunk, így elkél egy jó mérnöki képességekkel és kellő flexibilitással felvértezett kolléga.

Kizárólag prémium kategóriás autókba gyártunk [Bentley, Lamborghini, Porsche, Rolls Royce – csak néhány példa, hogy érzékeltessük, mikben is veszel majd részt] - egyedi és szériagyártásokat is vállalunk.

Ahogy azt bizonyára érzed – ezeknél az autóknál követelmény a csúcsminőség, a pontos tervezés, a folyamatok precíz kialakítása annak érdekében, hogy minden vevőnk elégedett legyen.

 

Olyan projektmérnököt szeretnénk alkalmazni, aki rendelkezik gépészmérnök diplomával, és mivel mi egy német cég vagyunk, ezért részünkről az is elvárás, hogy tudj németül – partnereinkkel valamint olykor házon belül is ezen a nyelven kell kommunikálni.

Ezen felül jó, ha van B-s jogosítványod és külön öröm nekünk, ha kellett már dolgoznod ERP rendszerben vagy autóiparban! :)

 

Nálunk egy projektkoordinátor pozíció a következőképpen néz ki:

 • ahogyan azt már a bevezető részben is írtuk, a te feladatod az autóipari projekttervek elkészítése, valamint a hozzájuk kapcsolódó határidők betartása,
 • továbbá a gyártási dokumentáció alapján a sorozatgyártás megtervezése és bevezetése is hozzád fog tartozni (jövőre például mi gyártjuk a Lamborghini Urus ajtóinak komplett belső borítását),
 • munkaterveket kell elkészítened és kialakítani a szériagyártási folyamatokat,
 • a német nyelvű kommunikáció is a munkakörödhöz tartozik majd mind a würzburg-i anyavállalattal, mind pedig a vevőinkkel

 

Egy olyan vállalatnál várunk Téged, ahol:

 • folyamatosan luxuskategóriás autók gyártásához kapcsolódó projekteken dolgozhatsz
 • részt vehetsz újabbnál újabb egyedi-, és széria megrendelések kivitelezésében
 • teret adunk neked és önállóságot kapsz a munkavégzés során
 • díjazzuk a lojalitásod, így biztos megélhetésre számíthatsz
 • ha nem Bonyhádról járnál, hozzájárulunk az utazási költségeidhez
 • cafeteriát adunk a próbaidő leteltét követően
 • lesz lehetőséged külföldi utakon részt venni anyacégünknél, vagy akár partnercégeink valamelyikénél.

 

 

Ha szimpatikusak vagyunk, küldd el önéletrajzod Dóra kollégánknak az info@schaefer-oesterle.hu e-mail címre és felvesszük veled a kapcsolatot.  Várunk!

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Projektmérnök

Munkavégzés helye: Tolna megye / Bonyhád
Hirdető:
Schäfer-Oesterle Kft.
Schäfer-Oesterle Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Mérnök / Műszaki