background
URL: http://workline.hu/allasok/szakmunka-fizikai-munka/betanitott-munkalehetoseg-medencegyarto-cegnel/97195 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.

Betanított munkalehetőség medencegyártó cégnél

Munkavégzés helye: Kaposvár

Kaposmérőben egy medencéket gyártó cégnél helyezkedhetsz el, ahová Kaposvárról ingyen busszal viszünk és hozunk, ahol korrektül kereshetsz, és több műszakot sem kell vállalnod! Ráadásul emellé még napi 1 melegétkezést is áll a cég az ebédszünetedre, így arra sem lesz gondod! Olvass tovább a részletekért!

Erre az állásra várjuk a jelentkezésed

A feladataid egyszerűek lesznek: medencék, és medencetetők gyártásának végfolyamatában lesz rád szükség. Teddy-hengerrel rétegeket kell felvinni a medencék felületére, a széleket csiszolni, sorjázni kell. Ezután gyors minőségellenőrzés, hogy minden tökéletes legyen. A tetőszerkezeteknél összeszerelés lesz a pontos feladat, könnyű műanyag és fém alkatrészeket kell majd összeilleszteni. Hétfőtől péntekig 07:30 - 16:00 között van a 8 órás munkaidő, tehát ebédszünet is lesz! Ráadásul Kaposvárról ingyenes buszjárattal viszünk és hozunk, így a 10 perces utazásra sem okozhat gondod! Mindig lesz időd a pihenésre, a hétvégéid szabadok lesznek és a fizetésed pedig fixen minden hónapban legálisan, tisztán érkezik - hiszen ez a nyugodt élet alapja.

Munkádat ezzel háláljuk meg

  • lesz egy fix béred, ami havonta kereken 100.000 forintot jelent nettóban. Azaz, ha a hónap minden munkanapján dolgozol, akkor ez biztosan a bankszámládon landol.
  • ingyenesen megoldjuk a munkábajárásodat
  • napi 1 melegétkezés
  • 1 műszak lesz csak, így teljes életet élhetsz
  • akár hosszútávra munkát találhatsz

Jelentkezz, ha...

A legjobb az egészben: nincsenek felesleges megkötések, bárki dolgozhat, akinek legalább 8 általános végzettsége van. Egy könnyű, tesztet kell mindössze kitöltened; ha ez is megvan, akár napokon belül kezdhetsz új munkahelyeden.

Így jelentkezz erre az állásra

Add meg az adataidat a lenti űrlapon, és munkatársunk pár napon belül felkeres.

Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél bennünket elérni, akkor azt megteheted a medence@dologido.hrszoftver.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámok valamelyikén: 06 20 330 1072 vagy 06 20 241 9152.

 

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Betanított munkalehetőség medencegyártó cégnél

Munkavégzés helye: Somogy megye / Kaposvár
Hirdető:
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Szakmunka / Fizikai munka