background
URL: http://workline.hu/allasok/szakmunka-fizikai-munka/gepjarmuvezeto-belfoldi-aruterito/97917 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Tisztelt álláskereső!

Ez az álláshirdetés lejárt.
Azonban oldalunk több ezer egyéb álláshirdetéssel rendelkezik! Találja meg az önnek megfelelő munkát erre a linkre kattintva!
Malen Kft.
Malen Kft.

Gépjárművezető - belföldi áruterítő

 

A kecskeméti székhelyű, háztartási vegyi áru és kozmetikai termékeket forgalmazó Malen Kft. fiatalos csapata várja azt a dolgozni vágyó, jó munkabírással rendelkező, lelkes munkavállalót, aki hosszú távon szeretne dolgozni és céljai között szerepel egy stabil, családias légkörű munkahely megtalálása.

Fontos, hogy minimum középfokú végzettsége és legalább két éves tapasztalata legyen. Alap feltétel a C kategóriás jogosítvány vagy a hajlandóság arra, hogy képzési szerződéssel ezt megszerezze.

A munkakör erőt és kitartást igényel, cserébe hosszú távú munkalehetőséget, választható cafeteria elemeket és teljesítménybért biztosítunk.  

Kizárólag hétfőtől péntekig dolgozunk, így elsősorban olyan sofőrök jelentkezésére számítunk, akiknek fontos, hogy minden este és minden hétvégén otthon legyenek. Ha Ön szeret több hétig távol lenni a családjától, ne jelentkezzen erre a hirdetésre!

Ha úgy gondolja, hogy Önt keressük, töltse fel önéletrajzát már MOST a megfelelő pozícióhoz a következő linken: https://florin.hrfelho.hu vagy hívja a 06 70 334 2601-es telefonszámot!

 

 

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Gépjárművezető - belföldi áruterítő

Munkavégzés helye: Bács-Kiskun megye / Kecskemét
Hirdető:
Malen Kft.
Malen Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Szakmunka / Fizikai munka
Vendéglátás / Idegenforgalom