background
URL: http://workline.hu/allasok/szakmunka-fizikai-munka/leszedo-munkakor-tejuzemben/99890 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.

Egyszerű munka már 8 általános végzettséggel, 2 műszakos munkarendben, 12 órában! 

 Ha szeretnél egy egyszerű és megbízható állást, ahol megbecsülik a munkádat, akkor olvass tovább, mert ez az ajánlat valószínűleg neked szól!

Dolgozz modern, tiszta környezetben, tejipari cégnél.

 

Erre az állásra várjuk a jelentkezésed

A feladataid egyszerűen betanulhatóak lesznek: raktárba beérkező tejtermékek kézi anyagmozgatása.  12 órás (6-18, 18-6) munkaidőben, 2 nap munka, 1 nap pihenő. 

Munkádat ezzel háláljuk meg:

lesz egy fix béred, ami napközben nettó 750Ft / óra, éjszaka pedig 862Ft / óra- és mindig pontosan és időben érkezik a bankszámládra.

Jelentkezésed akkor várjuk, ha...

A legjobb az egészben: nincsenek felesleges megkötések, bárki dolgozhat, akinek legalább 8 általános végzettsége van és bírja a nehezebb fizikai munkát. Egy könnyű, gyors írásbeli tesztet kell mindössze kitöltened; ha ez is megvan, akár napokon belül kezdhetsz új munkahelyeden.

Így jelentkezz erre az állásra

A lenti űrlapon add meg az elérhetőségeidet és nyomj a “Küldés” gombra. Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél bennünket elérni, akkor azt megteheted a 06 20 541 1578-as telefonszámon.

Mi történik a jelentkezés után? Hogyan fogsz munkába állni? Miután leadod jelentkezésedet, mi felkeresünk telefonon és megbeszélünk minden részletet a munkakezdéssel kapcsolatban. Sort kell kerítenünk egy személyes találkozásra, majd sikeres elbeszélgetés esetén munkaszerződést kötünk és gratulálunk Neked: meg is van az új állásod!

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Leszedő munkakör tejüzemben

Munkavégzés helye: Somogy megye / Kaposvár
Hirdető:
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Szakmunka / Fizikai munka