background
URL: http://workline.hu/allasok/szakmunka-fizikai-munka/vagohidi-szakmunkas-kaposvari-sertesfeldolgozoban/99079 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.

Most egy igazi csemegét kínálunk: egy közismert felvágottakat gyártó kaposvári húsüzembe keresünk vágóhídi szakmunkás munkavállalókat egy műszakos munkarendben!

Erre az állásra várjuk a jelentkezésed

Várunk, ha van húsipari szakmunkás bizonyítványod vagy legalább 10 éves szakmai tapasztalatod. Feladatod függőpályán haladó sertések bontása. A munkavégzés 1 műszakban történik, méghozzá délelőtt 5:30-13:40-ig. 

Mindezekért cserébe korrekt, pontosan érkező fizetés és terüljasztalkám vár: a cég a dolgozóknak mindennap svédasztalos melegétkezést biztosít a saját termékeiből.

Munkádat ezzel háláljuk:

meglesz egy igazán korrekt alapbéred, ami megbeszélés tárgyát képezi, teljesítmény függő prémium, cafetéria. Ha Kaposvártól minimum 70km-re laksz, a lakhatást a cég megoldja!!

Így jelentkezz erre az állásra

Ha ínyedre való az ajánlatunk, akkor jelentkezz két perc alatt! Add meg az adataidat a lenti űrlapon, és munkatársunk pár napon belül felkeres.Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél bennünket elérni, akkor azt megteheted a 04466@dologido.hrszoftver.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon: 06 20 241 9152.

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Vágóhídi szakmunkás kaposvári sertésfeldolgozóban

Munkavégzés helye: Somogy megye / Kaposvár
Hirdető:
Dologidő Kft.
Dologidő Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Szakmunka / Fizikai munka