background
URL: http://workline.hu/allasok/szakmunka-fizikai-munka/varrono/96982 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

captcha

Töltés...
Tisztelt álláskereső!

Ez az álláshirdetés lejárt.
Azonban oldalunk több ezer egyéb álláshirdetéssel rendelkezik! Találja meg az önnek megfelelő munkát erre a linkre kattintva!
Expressz Ruhaszerviz
Expressz Ruhaszerviz

A dinamikusan bővülő Expressz Ruhaszerviz hálózat keres önállóan dolgozni tudó varrónőket ruhajavítási munkára kiemelt bérezéssel.

Pályakezdő szakmunkások, vagy varrási gyakorlattal rendelkező varrónők részére 3 hónapos betanítási programot biztosítunk. Szívesen látunk kisgyermekes anyukákat és nyugdíjasokat is.

Budafoki varrodánkban családias légkör, klimatizált munkahely és csendes motorokkal szerelt varrógépek várják. A változatos ruhajavítási feladatokon kívül embléma felvarrással és magas minőségű, egyedi női felsőruházat készítésével foglalkozunk.

Ha szereti a változatos varrodai munkát, van kézügyessége, kérjük hívjon minket telefonon: 06-20-315-5681, vagy küldje el szakmai önéletrajzát a következő e-mail címre: info@expresszruhaszerviz.hu

Az első személyes találkozáskor egy rövid 20-30 perces próbavarrás után tudjuk megbeszélni a munkabérrel kapcsolatos elvárásait és azt, hogy milyen munkaidő beosztást tud vállalni.

Információ (Hivatkozzon a Workline-ra!)

Pozíció:

Varrónő

Munkavégzés helye: Budapest
Hirdető:
Expressz Ruhaszerviz
Expressz Ruhaszerviz
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Telefon: +36-20-615-5681
Kategória: Szakmunka / Fizikai munka