Feladatok:
-
Szervizkonyhai team irányítása
-
Adminisztratív feladatok
-
Konyha működésében való aktív részvétel
Követelmények:
-
Külföldi piacon szerzett tapasztalat
-
Junior sous chef vagy souc chef pozícióban szerzett, legalább 5 éves tapasztalat olyan étteremben, ahol a szervizkonyha forgalma 1 ebéd/vacsora/reggeli esetében a 200 főt meghaladta
-
Erős középfokú angol nyelvtudás
-
Pontosság, precizitás
-
Kiemelkedő vezetői képességek
-
Remek kommunikációs készség
Juttatások:
-
Szakmai tapasztalathoz illeszkedő alapbér
-
Bónusz lehetőség
-
Parkolási lehetőség biztosítása
Munkavégzés helye: belváros
Amennyiben a pozíció felkeltette érdeklődésed, az alábbi gombra kattintva adhatod le jelentkezésed, önéletrajz csatolásával: